Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden
Header afbeelding
Onderzoek + Branchenieuws

Plantum nodigt Nederlandse kennisinstellingen uit voor onderzoek abiotische stress

29-06-2018

Plantum heeft de mogelijkheid om samen met Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW) een onderzoeksprogramma op te zetten op het gebied van abiotische stress in planten en alles wat daarmee te maken heeft. Hiervoor heeft TTW 1,5 miljoen euro gereserveerd, op voorwaarde dat de deelnemende bedrijven in de uiteindelijke projecten eenzelfde bedrag inbrengen.

Om te onderzoeken of dit een interessant aanbod is dat tot baanbrekende ontwikkelingen kan leiden, hebben de Hoofdcommissie Onderzoek en de Commissie Onderzoek Voedingstuinbouw Zaden gezamenlijk overleg gehad met TTW over de mogelijke invulling. Plantum en TTW nodigen gezamenlijk de Nederlandse kennisinstellingen uit om aan de sector kenbaar te maken welke ideeën zij hebben en op welke manier zij daar samen met de bedrijven aan willen werken. Deze matchmaking is onder enig voorbehoud gepland op donderdag 20 september 2018. Alle leden van Plantum zijn welkom, ook de bedrijven die niet direct zeker zijn of ze in een project willen gaan deelnemen.

Voor de matchmaking zijn alleen de Nederlandse kennisinstellingen uitgenodigd omdat de regelgeving voor de TTW-middelen buitenlandse kennisinstellingen uitsluit. Indien leden alvast kenbaar willen maken dat ze bij de matchmaking aanwezig willen zijn, kunnen zij een mail sturen naar Thijs Simons

Lees meer over:
Onderzoek T&U

« Terug naar overzicht

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599