Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Bijeenkomst


HAS Leergang Waardegericht Leiderschap en Duurzame Ontwikkeling

Datum: 25-10-2018
Locatie: 's-Hertogenbosch

Als bestuurder, ondernemer of professional heb je te maken met een maatschappelijke realiteit die voortdurend verandert.  We leven in een tijd van ingrijpende transities, de hele wereld omvattend én dichtbij huis, met consequenties voor iedereen en alle facetten van het leven. Zoals het was is definitief voorbij, en hoe het wordt weten we niet. Toch staan we elke dag voor keuzes die bepalend zijn voor de toekomst van onszelf, onze organisaties en bedrijven en onze wereld.  
 
De leergang Waardengericht Leiderschap en Duurzame Ontwikkeling helpt om op basis van je  persoonlijk waarden en in verbinding met anderen een koers uit te stippelen. Een koers die zin geeft aan jouw werk en dat van je collega’s én tegelijk maatschappelijke betekenis geeft aan je bedrijf of organisatie. 
 
Atelier Waarden van het Land is een coöperatief netwerk waarin landbouworganisaties en coöperaties actief participeren. Het Atelier werkt nauw samen met HAS Hogeschool. We weten daarom wat er speelt, kennen de leer- en opleidingsbehoeften van binnenuit en maken gebruik van moderne leermethoden. Kijk op www.waardenvanhetland.nl voor meer informatie.

De volledige informatie is te vinden via deze link.

 


Lees meer over:
Cursussen en Opleidingen

« Terug naar overzicht

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599