Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Duurzaamheid +


 

Plantum Duurzaamheidsprijs
De jaarlijkse Plantum Duurzaamheidsprijs (voorheen Plantum CSR Aanmoedigingsprijs) is gestart. Leden kunnen vanaf heden tot en met vrijdag 10 augustus 2018 hun initiatief indienen en meedingen naar de wisseltrofee en diverse andere prijzen.

Meedoen
Middels het invulformulier kun je meedingen naar de Plantum Duurzaamheidsprijs 2018.

Inzendingen 2017

De Plantum Duurzaamheidsprijs heeft als doel leden van Plantum te motiveren om over hun activiteiten te communiceren en op die manier van elkaar te leren.

Onze verantwoordelijkheid
Bedrijven vormen een integraal onderdeel van de maatschappij: lokaal, nationaal en internationaal. Dit geldt zeker ook voor onze leden. De maatschappij spreekt ons steeds duidelijker aan op onze verantwoordelijkheid voor klimaat, milieu, gezondheid en menselijke relaties.

Hoe gaan wij hiermee om, zowel in de eigen onderneming als die van toeleveranciers? Wordt er in de verschillende bedrijfsprocessen voldoende rekening mee gehouden? Welke bijdragen worden geleverd aan de maatschappelijk uitdagingen?

Goed duurzaamheidsbeleid is de verantwoordelijkheid van elke individuele ondernemer, maar straalt ook af op de gehele sector. Daarom ondersteunt Plantum haar leden in het voeren en opzetten van een duurzaamheidsbeleid. De afgelopen jaren zijn verschillende activiteiten ontwikkeld om bewustwording over duurzaamheid te creëren onder onze leden.

[PLACEHOLDER_HIDE]
 

Disclaimer RSS

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599