Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Duurzaamheid +


 

Plantum Duurzaamheidsprijs

Plantum organiseert ook dit jaar weer de Plantum Duurzaamheidsprijs (voorheen Plantum CSR Aanmoedigingsprijs). Leden konden tot en met vrijdag 10 augustus 2018 hun initiatief indienen.

De afgelopen weken hebben we vijf mooie initiatieven mogen ontvangen. Op dit moment liggen de initiatieven bij de externe jury ter beoordeling. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Plantum op vrijdag 21 september a.s. wordt de prijs uitgereikt.

Inzendingen 2018:

De Plantum Duurzaamheidsprijs is een wisseltrofee. Volgend jaar kunt u dus ook uw initiatief inzenden om mee te dingen naar deze mooie en inspirerende prijs. De prijs heeft tot doel de leden van Plantum te motiveren om over hun activiteiten te communiceren en op die manier elkaar te inspireren.

Onze verantwoordelijkheid
Bedrijven vormen een integraal onderdeel van de maatschappij: lokaal, nationaal en internationaal. Dit geldt zeker ook voor onze leden. De maatschappij spreekt ons steeds duidelijker aan op onze verantwoordelijkheid voor klimaat, milieu, gezondheid en menselijke relaties.

Hoe gaan wij hiermee om, zowel in de eigen onderneming als die van toeleveranciers? Wordt er in de verschillende bedrijfsprocessen voldoende rekening mee gehouden? Welke bijdragen worden geleverd aan de maatschappelijk uitdagingen?

Goed duurzaamheidsbeleid is de verantwoordelijkheid van elke individuele ondernemer, maar straalt ook af op de gehele sector. Daarom ondersteunt Plantum haar leden in het voeren en opzetten van een duurzaamheidsbeleid. De afgelopen jaren zijn verschillende activiteiten ontwikkeld om bewustwording over duurzaamheid te creëren onder onze leden.

[PLACEHOLDER_HIDE]
 

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599