Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden
Header afbeelding
Sociale Zaken Branchenieuws

Werkgeversbijeenkomsten van de Werkgeverslijn

18-02-2019

ent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? Laat u tijdens de bijeenkomsten van de Werkgeverslijn, georganiseerd voor werkgevers in de glastuinbouw en andere sectoren in de land- en tuinbouw, informeren over:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat zijn de belangrijkste onderdelen van dit wetsvoorstel en wat betekent dit voor de agrarische sector?
  • Loonkosten: inzicht in de kosten van arbeid in 2019 mede naar aanleiding van de veranderingen in de loonheffingskorting en de introductie van de private aanvulling WW (PAWW);
  • Certificering huisvesting arbeidsmigranten: dit voorjaar wordt  het agrarisch keurmerk flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten verwacht. Laat u informeren over de laatste stand van zaken en de mogelijkheden om straks weer huisvestingskosten te kunnen inhouden via de loonstrook.

Meld u direct aan voor een van de bijenkomsten.

Tips voor uw dagelijkse praktijk
Naast deze drie hoofdonderwerpen is er ook ruimte voor sectorspecifieke actualiteiten, gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussies. Binnen twee uur bent u weer klaar voor het nieuwe (werkgevers-)seizoen.

Wat is de Werkgeverslijn?
De Werkgeverslijn is het aanspreekpunt voor ondernemers in de land- en tuinbouw en wil goed werkgeverschap bevorderen. Naast informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid bieden zij verschillende producten en diensten. Bovendien is de Werkgeverslijn een belangrijke informatiebron voor de belangenorganisaties. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen. Heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar 088 – 888 66 88.

De Werkgeverslijn wordt mogelijk gemaakt door Plantum en andere organisaties en wordt gefinancierd door het fonds Colland Arbeidsmarkt.


« Terug naar overzicht

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599