Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

CSR


 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit onze sector in de genen. Immers, met ons plantaardig uitgangsmateriaal en met onze specifieke kennis en technieken kunnen we een bijdrage leveren aan het gezonder, socialer, duurzamer en kleurrijker maken van onze wereld. Niet alleen voor huidige, maar ook voor toekomstige generaties. Dat kan alleen als we zorgvuldig omgaan met onze omgeving.

Juist onze sector heeft er belang bij respectvol en duurzaam om te gaan met het milieu; zo zijn bijvoorbeeld het behoud van biodiversiteit en een gezonde bodem voor ons van levensbelang. Deze en andere bronnen willen we blijven inzetten om maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Dat kunnen we niet alleen, en daarom werken we hierbij op een eerlijke en ethisch verantwoorde wijze samen met andere mensen en organisaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit dan ook in alles wat we doen. Om duidelijker te maken waar wij als sector onder andere mee bezig zijn, vindt u hier binnenkort een aantal uitgewerkte thema’s met voorbeelden vanuit onze sector.

[PLACEHOLDER_HIDE]
 

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599