Duurzaamheidsprijs

Ding mee naar de Plantum Duurzaamheidsprijs 2020

Doe je ook mee?

De jaarlijkse Plantum Duurzaamheidsprijs is gestart. Leden kunnen vanaf heden tot en met vrijdag 14 augustus 2020 hun initiatief indienen en meedingen naar de wisseltrofee en diverse andere prijzen.

Inzending
Heeft jouw bedrijf een mooi duurzaam initiatief? We zijn op zoek naar tastbare voorbeelden/diensten/producten waar duurzaamheidskenmerken in zitten. De inzending moet betrekking hebben op één onderwerp en ook kleinschalige initiatieven maken kans.

Bedrijven mogen meerdere initiatieven insturen, ook werknemers van bedrijven kunnen individueel of als groep meedoen namens het bedrijf. Tevens kan een bedrijf een ander bedrijf aanmelden.

De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit, voordeel voor het eigen bedrijf, impact en inspiratie voor de sector.

Meedoen
Middels het invulformulier kun je meedingen naar de Plantum Duurzaamheidsprijs. Inzendingen kunnen tot uiterlijk 14 augustus 2020 ingediend worden.

Bekijk de speciale duurzaamheidsprijspagina op onze website. Hier vind je meer informatie over de prijs en worden de komende periode al diverse initiatieven gedeeld.

Uitreiking
De winnaar van de prijs wordt bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van Plantum op 18 september 2020.

Vragen
Voor vragen kun je contact opnemen met Aukje Ruijgrok via a.ruijgrok@plantum.nl of 0182-688668.

Goed duurzaamheidsbeleid is de verantwoordelijkheid van elke individuele ondernemer, maar straalt ook af op de gehele sector.

Doe dus mee, deel jouw initiatieven en ideeën, en inspireer en stimuleer elkaar!

Meer informatie