Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Duurzaamheid +


 

Ding mee naar de Plantum Duurzaamheidsprijs 2019

De jaarlijkse Plantum Duurzaamheidsprijs is gestart. Leden kunnen vanaf heden tot en met vrijdag 16 augustus 2019 hun initiatief indienen en meedingen naar de wisseltrofee en diverse andere prijzen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van Plantum op 20 september 2019.

Uitnodiging Plantum Duurzaamheidsprijs 2019

Spelregels Plantum Duurzaamheidsprijs

Inzendingen 2018:

Waarom duurzaam?
De maatschappij spreekt ons steeds duidelijker aan op onze verantwoordelijkheid voor klimaat, milieu, gezondheid en menselijke relaties. Daarom ondersteunt Plantum haar leden op verschillende manieren in het voeren en opzetten van een Duurzaamheidsbeleid. Een initiatief hierbij is de Plantum Duurzaamheidsprijs, dat als doel heeft om leden van Plantum te motiveren om over hun activiteiten te communiceren en op die manier elkaar te inspireren.

Inzendingen
Bedrijven mogen meerdere initiatieven insturen en ook werknemers van bedrijven kunnen individueel of als groep meedoen namens het bedrijf. De inzending moet betrekking hebben op één onderwerp en ook kleinschalige initiatieven maken kans. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit, voordeel voor het eigen bedrijf, impact en inspiratie voor de sector. De jury wordt op dit moment samengesteld. Hierover hoort u binnenkort meer.

Goed Duurzaamheidsbeleid is de verantwoordelijkheid van elke individuele ondernemer, maar straalt ook af op de gehele sector. Doe dus mee, deel jouw initiatieven en ideeën, en inspireer en stimuleer elkaar!

[PLACEHOLDER_HIDE]
 

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599