Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden

Imago +


 

De Nederlandse sector voor zaden en planten is een onmisbare sector in de Nederlandse samenleving, zowel economisch als maatschappelijk. Overal waar je kijkt, zie je onze sector, we staan aan de basis van de wereldwijde toegang tot gezonde en veilige producten voor een betaalbare prijs. Bedrijven uit de sector brengen met hun startmateriaal (zaden, bollen, knollen, stekken en jonge planten) alle wensen van consumenten, telers, verwerkende industrie en de logistiek bij elkaar. Daarbij dragen ze bij aan een wereld die gezonder, aangenamer, duurzamer en kleurrijker wordt. 

Versterken imago
De sector is kennisintensief en heeft in vergelijking met de andere land- en tuinbouwsectoren veel functies op hbo en universitair niveau. De sector is relatief onbekend onder jongeren en werkzoekenden in Nederland. Daarom is het belangrijk om over onze sector te communiceren onder verschillende doelgroepen. 

Duurzaamheid
Goed duurzaamheidsbeleid is de verantwoordelijkheid van elke individuele ondernemer, maar straalt ook af op de gehele sector. Daarom ondersteunt Plantum haar leden in het voeren en opzetten van een duurzaamheidsbeleid. De afgelopen jaren zijn verschillende activiteiten ontwikkeld om bewustwording over duurzaamheid te creëren onder onze leden. Lees meer over dit onderwerp binnen onze sector op de pagina duurzaamheid.

[PLACEHOLDER_HIDE]
 

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599