Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden
Header afbeelding

Project

Major Earth

In Nederland werken ongeveer 10.000 mensen in de sector plantaardig uitgangsmateriaal. De sector is kennisintensief en heeft in vergelijking met de andere land- en tuinbouwsectoren veel functies op hbo en universitair niveau. Door verschillende oorzaken ondervindt de sector moeite met het vervullen van vacatures. Een van de belangrijkste oorzaken is dat de sector relatief onbekend is onder jongeren in Nederland. Daarom hebben de leden van Plantum besloten om een arbeidsmarktcampagne uit te voeren onder de naam Major Earth om het imago van de sector onder jongeren te versterken.

Momenteel is de jongerencampagne Major Earth in uitvoering. Een aansprekende film, gericht op de belevingswereld van jongeren vormt het hart van het project. Major Earth is met een Meeting Point aanwezig op de open dagen van de groene hogescholen, op carrière evenementen en op studiekeuzebeurzen. Bij het Meeting Point kunnen aankomende studenten informatie krijgen over de sector en de film bekijken. Ook is er een beursspel ontwikkeld waarbij de kennis van jongeren over zaad wordt getest.

Meer informatie over de campagne staat op de website van Major Earth. Hier kunt u ook de film bekijken.

Major Earth heeft een groot aantal middelen welke ingezet kunnen worden door de bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan flyers en posters, een banner voor op de website, leuke gadgets en zelfs videostoelen die gebruikt kunnen worden bij open dagen of evenementen. Wilt u iets aanvragen of meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Nanja Stams, n.stams@plantum.nl.

« Terug naar overzicht

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599