Meld je aan “Maak kennis met het Topsectoronderzoek”

11/01/2022 - Monique van Vegchel

Bent u als MKB’er actief in de sector plantaardig uitgangsmateriaal? En bent u geïnteresseerd in onderzoek? Loopt u rond met een vraag die zich mogelijk leent voor een onderzoeksproject maar heeft u geen idee hoe dat aan te pakken of waar te beginnen? Of bent u op zoek naar nieuwe inspiratie en wilt u zich laten verrassen door nieuwe ontdekkingen in de plantenwetenschappen?

Tijdens de online bijeenkomst krijgt u in vogelvlucht een beknopt overzicht van de belangrijkste onderzoeksthema’s; u hoort hoe samenwerken in de Topsector in z’n werk gaat; en u krijgt uit de eerste hand van collega-MKB’ers te horen wat hun ervaringen zijn met samenwerken in onderzoeksprojecten. Zo bent u in korte tijd volledig op de hoogte en bovendien goed voorbereid voor de komende Topsector-oproep voor projectvoorstellen.

De bijeenkomst maakt onderdeel uit van het project “Sowing Seeds of Knowledge” van Plantum en Wageningen Research, dat kennisoverdracht naar het MKB wil bevorderen.

Zien we u ook op 21 januari? Meld u dan nu alvast aan via dit online formulier.

Programma:
10:00 uur
           Opening door Clemens Stolk (Better Plants for New Demands).

10:10 uur            “Wat is de Topsector en wat zijn onderwerpen waaraan onderzoek plaatsvindt?” door Olga Scholten (Wageningen Plant Breeding).

10:40 uur            “Ik wil een Topsector-project aanvragen, wat komt daarbij kijken?” door Michiel Roelse (TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen).

10:50 uur            “Deelnemen aan een Topsector-project, wat schiet ik daar als MKB-ondernemer mee op?” Interview met Peter Cox (Pheno-Geno Roses BV) en Kees Stoop (EcoTulips BV).

11.20 uur            Vragen uit het publiek.

11:45 uur            Afsluiting.

Voor vragen over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Monique van Veghel.