Login

Nieuwe gebruiker?


Meld u hier direct aan

Aanmelden
Snel naar
Geen gegevens gevonden

Pers

Op deze pagina vind je informatie en bruikbaar materiaal van Plantum bedoeld voor journalisten en andere publieksvoorlichters. Voor persvragen of interview-verzoeken kunt u contact opnemen met Nanja van Buuren:

Logo
Download hieronder het logo van Plantum:

Factsheets
Als branchevereniging behartigt Plantum de gemeenschappelijke belangen van haar aangesloten leden. Dit houdt onder meer in dat Plantum standpunten inneemt in politieke en maatschappelijke debatten. De visie van Plantum op deze debatten wordt kort en krachtig omschreven in onze factsheets.

Wapenfeiten
Plantum staat voor een krachtige, diverse, op innovatie gerichte en internationaal georiënteerde sector. Een vereniging die kwaliteit en oplossingen levert en ervoor zorgt dat de sector zich verder kan ontwikkelen. Goede beleidsbeslissingen in Nederland, Europa en mondiaal zijn daarvoor essentieel. In onderstaande animatie vindt u een greep uit de successen in de belangenbehartiging die in 2016-2017 zijn behaald.

Jaarplan
In het Jaarplan 2017-2018, Een blik over de schutting, vindt u per afdeling en onderwerp een terugblik, een ambitie en een woord van een betrokkene. In het jaarplan wordt teruggekeken op onderwerpen van het afgelopen jaar en wordt aangegeven welke plannen er liggen voor het komende jaar.

Beeldbank
Ben je op zoek naar beeldmateriaal? Binnenkort verschijnt hier een beeldbank, waaruit je rechtstreeks foto's kunt downloaden. Tot die tijd kun je contact opnemen met Nanja van Buuren. Maak zo concreet mogelijk in je mail naar wat voor soort beeld je op zoek bent. 

Persberichten
Hieronder vindt u de laatst geplaatste persberichten.


« 18/18 (175)

bezoek
adres

telefoon
fax

e-mail
website

BTW-nr
K.v.K.
 

Vossenburchkade 68
2805 PC Gouda

+31 (0) 182 68 86 68
+31 (0) 182 68 86 67

info@plantum.nl
www.plantum.nl

NL809984738B01
Rotterdam 24319599