UITNODIGING ‘Moleculaire merkers: wat kan ik ermee?’

08/04/2021 - Monique van Vegchel

De workshop begint met een plenair gedeelte waar resultaten van eerdere onderzoeken worden gepresenteerd. Daarna wordt in break-out sessies gewerkt aan praktische opdrachten die vervolgens plenair worden besproken.

Datum
20 april a.s., via Microsoft Teams

Dagleider
Sjaak van Heusden

Programma
09.00 – 10.45     Plenaire opening
10.45 – 14.30     Break-out sessies voor uitwerken opdrachten
14.30 – 16.00     Plenaire nabespreking opdrachten

Uiteraard zijn er geregeld (korte) pauzes gedurende het programma om de geest scherp te houden. U zit dus niet de hele dag achter de computer.

Aanmelden
Er is plek voor één persoon per bedrijf, met een maximum van 8 deelnemers om de discussies behapbaar te houden. Mocht er grote animo zijn, dan kunnen er meerdere sessies georganiseerd worden. De eerste 8 aanmeldingen kunnen deelnemen, overige aanmeldingen zullen op de hoogte gehouden worden van andere sessies.

U kunt zich aanmelden via een e-mail aan Monique van Vegchel (m.vanvegchel@plantum.nl). Graag uw voor- en achternaam, e-mailadres en een indicatie van uw ervaring met QTLs/merkers (bijv.: heeft u al eens met QTLs/merkers gewerkt). Deze informatie kunnen wij gebruiken om het kennisniveau van de break-out sessies goed in te delen. Meldt u uiterlijk 16 april aan.

Achtergrond
De workshop wordt georganiseerd in het kader van het project ‘Sowing Seeds of Knowledge’. Dit project is een samenwerking van Plantum en de WUR binnen het programma Kennis op Maat (KoM). KoM streeft ernaar kennis van (afgeronde) onderzoeksprojecten beter te laten doorstromen naar het MKB.