Vacature Coördinator SeedNL

03/06/2020 - Anke van den Hurk
Het doel van SeedNL is als publiek-privaat samenwerkingsverband de beschikbaarheid, toegang en het gebruik van kwalitatief hoogstaand zaaigoed te verhogen voor boeren waarbij de inzet gericht is op een aantal focusregio’s en waar mogelijk op opkomende markten.
 
Om de activiteiten van SeedNL uit te voeren wordt een secretariaat ingesteld. Hiervoor is de organisatie op zoek naar een coördinator van de dagelijkse werkzaamheden. Het secretariaat wordt aangestuurd door het technisch comité bestaande uit een vertegenwoordiger van LNV, BZ en Plantum op basis van een overeengekomen jaarplan.

De functie is parttime (0,5 fte) en het contract in eerste instantie voor twee jaar. Startdatum is zo snel mogelijk. Het geboden salaris op basis van fulltime is € 6.000 – 7.500 afhankelijk van kennis en ervaring. De functie kan vervuld worden in dienstverband, als detachering of als consultant. Het NFP - via de huidige stichting AgriProFocus - treedt op als juridische werkgever/opdrachtgever. Na twee jaar vindt een tussenevaluatie plaats van zowel de secretariële ondersteuning als geheel als wel het functioneren van de coördinator.

Ben je geïnteresseerd om je op deze wijze in te zetten voor het succes van SeedNL? Stuur dan voor 21 juni 2020 je motivatiebrief en curriculum vitae naar Roel Snelder, Managing Director a.i. AgriProFocus (rsnelder@agriprofocus.com). Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anke van den Hurk, a.vandenhurk@plantum.nl, tel 0182-688668.